In het park

DJ Zé Karlo
Zé Karlo is een DJ met een kleurrijke smaak voor grenzeloze muziekstijlen. Van Tropische klanken uit Brazilië tot de diepe baslijnen uit de Sahel. Reis je mee met zijn danskaravaan?
Zaterdag 1 en zaterdag 8 juli 15.30 – 19.30

Dromen Verzamelen | TILT met Andrea Božić en Julia Wilms 
Voor hun nieuwe voorstelling verzamelen Andrea Božić en Julia Wilms dromen van bezoekers van WESTwaARTS. In de speciaal ontwikkelde droom verzamelsessie wordt jij uitgenodigd om jouw droom te vertellen. Visualiseer je droom in het Erasmuspark en maak je klaar voor een bijzondere ervaring.
Zondag 2 juli 13.00-17.00

INSPIRED BY…GORDON PARKS | FOAM Pop-up workshop
Tijdens deze workshop maak je zelf een foto op basis van een fragment uit het boek Invisible Man van de Amerikaanse fotograaf Gordon Parks. Het boek gaat over een man die onder de stad leeft, in een ruimte verlicht door honderden lampen. Gordon Parks zette zijn foto’s voor deze serie in scène, door middel van fotomontage en straatfotografie. Hoe zou jij dit doen? Laat je inspireren en fotografeer jouw verhaal.
Zondag 2 juli 13.00-17.00

DJ’s Black & Lekker en Alonzo Mooi
Van Talib Kweli tot Daft Punk, Black & Lekker en Alonzo Mooi houden van funky stuff en groovy tunes. Ze spelen de zon van achter de wolken: altijd fijn op WESTwaARTS!
Zondag 2 juli 13.30-20.30 en zondag 9 juli 13.30-20.00

Faktotum | Nomofobia
Vertrekpunt infostand zie plattegrond
Smartphone exorcisme met groentepiano. Je scrollt je suf? Tijd voor een digitale detox! Faktotum tackelt je infobesitas met een electrificerend exorcisme. Je smartphone zal nooit meer hetzelfde zijn. Gegarandeerd prikkelend! Nomofobia is een vrolijke straatvoorstelling over smartphone verslaving en hoe er van af te komen.
Zondag 2 juli 13.45, 15.15, 17.15

Nomofobia_InigoGarayo_01 klein
Nomofobia van Factotum. Foto door Inigo Garayo

Soundtrackcity | Luisterwandelingen in het Park
Vertrekpunt infostand zie plattegrond
Met Soundtrackcity ontdek je te voet het Erasmuspark en maak je je eigen soundtrack door naar het park, zijn bewoners en gebruikers te luisteren.
Zondag 9 juli  15.15 & 17.00

Vloeistof | Dood op Boot
Spannende dans op het water. Een stel gaat op een romantische uitje, alles lijkt perfect te gaan totdat de spanning in het wankelende bootje langzaamaan toeneemt. Ontsnappen is geen mogelijkheid. Rondslingerende roeispanen, vlekken champagne en een bloederig eind.
Zondag 9 juli 13.30, 15.15, 17.15

Trailer Dood op de Boot van Vloeistof.

Advertisements